Opskrifter

Bananvafler

Torsdag, 16. maj 2013af Redaktionen
Vafler til morgenmad er ikke særligt brugt i Danmark, men i denne udgave er det et ganske fornuftigt alternativ til franskbrød eller krydderbollen

Ingredienser til bananvafler

(8 stk.)

2 modne bananer
3 æg
50 g havregryn
70 g fuldkornsemmer-speltmel
½ tsk. salt
Smør
1 tsk. kardemomme
2 dl græsk yoghurt
250 g friske bær

Fremgangsmåde

Mos bananerne godt og pisk dem sammen med æg, havregryn, mel og salt. Varm vaffeljernet op, kom lidt smør på og hæld dej på. Bag vaflerne, til de er gyldne, og hold dem evt. lune i ovnen, mens resten bages. Servér vaflerne lune med yoghurt og friske bær.

Bageopskrift: Kristina Marckmann

Find flere opskrifter her...
Belgiske vafler
Gammeldags vafler

Se alle vores gode forslag til brunch i galleriet herunder

Byd på brunch