Opskrifter

Bedstes fest-is

Lørdag, 29. marts 2014af Redaktion
Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Ruth Tingleff, 6093 Sjølund. Se hendes opskrift på fest-is her

Ingredienser til bedstes fest-is

(6 pers.)

6 pasteuriserede æggeblommer
2 pasteuriserede hele æg
100 g sukker
50 g rørsukker
1½ spsk. god, mørk rom
¾ l piskefløde
1 spsk. frysetørret kaffe
50 g chokoladespåner

Fremgangsmåde

Pisk æg, æggeblommer og sukker i ca. 12 min, til en tyk, cremet masse og rør rommen i. Kom kaffen i en frysepose og knus den med en kagerulle til et fint pulver. Pisk fløden til skum. Vend flødeskum, kaffe og chokoladespåner i cremen, kom den i en egnet beholder og stil den i fryseren i mindst 4 timer. Servér isen med friske bær og evt. hele kaffebønner.

Opskrift: Ruth Tingleff

JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Find flere opskrifter her...
Citronfromage med lakridsis
Kokos-bananis

Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop