Opskrifter

Chokoladepinde med kanel

Torsdag, 19. november 2015af Kristina Marckmann, Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
Til julens mange fester kan du glæde med en fin, hjemmelavet (og spiselig) værtindegave - her får du opskriften på chokoladepinde til at røre i varm mælk.

Opkskriften giver va. 15 stk.

20 min
15 personer
Chokoladepinde med kanel
100 g mørk chokolade
100 g hvid chokolade
15 kanelstænger
15 små silikoneforme, isterningebakker el. engangssnapseglas

Sådan laver du chokoladepinde med kanel

  1. Smelt chokoladerne hver for sig over vandbad og dryp dem skiftevis i formene, så der dannes mønster.
  2. Stil formene på køl i 10 min., sæt en kanelstang i hver, når chokoladen begynder at sætte sig, og stil dem tilbage på køl.
  3. Tag chokoladepindene ud af formene, når chokoladen er størknet helt, og pak dem i cellofan.

Tip

Chokoladepindene er skønne at røre i en kop varm mælk eller kaffe ved en særlig lejlighed.