Opskrifter

Connis æbletærte

Torsdag, 17. november 2011af Redaktion
Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Conni Adelvig fra Vordingborg. Se hendes opskrift på æbletærte her

160 g smør
160 g sukker
1 æg
1 tsk. bagepulver
160 g mel
3 æbler (belle de boskoop)
1 tsk. kanel
1 tsk. sukker
50 g revet marcipan
75 g mandelsplitter

Rør smør og sukker blødt og rør ægget i. Bland bagepulver og mel og vend det i dejen. Fordel halvdelen af dejen i en smurt tærteform på 24 cm og bag den nederst i ovnen ved 180° i 15 min. Skær æblerne i både, læg dem over den bagte bund og drys med kanel, sukker og marcipan. Kom resten af dejen over æblerne i klatter, drys med mandelsplitter og bag tærten i yderligere 30-35 min. ved 180°. Server tærten med is eller flødeskum til.

Bageopskrift: Conni Adelvig

DEN IDEELLE SPRINGFORM

En ideel springform til bagning og nedfrysning. Formen slipper let, er 100% tæt og bestandig overfor skrammer. Formen fås i shoppen for 269 kr.

Find flere opskrifter her...
Pouls brunsviger
Æblesnitter
Provencalsk pæretærte










Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop