Opskrifter

God Jul-kage

Torsdag, 17. december 2009af Redaktion
Lækker kage med et tykt lag chokoladecreme

200 g færdig kransekagemasse
100 g dessertmasse med pistaciesmag
1 æg
2 æggehvider


Chokoladecreme
60 g pasteuriserede æggeblommer
½ dl fløde
75 g sukker
100 g mørk chokolade 70%

Pynt
Hvid overtræk
Små sukkerhjerter til dekoration


Kransekagemasse og dessertmasse røres sammen med 1 æg. 2 æggehvider piskes stive og vendes sammen med massen. Massen fyldes i en springform med en diameter på ca. 24 cm. Bages ved 175° i ca. 45 min. Den mørke chokolade til chokoladecremen hakkes. Fløde, sukker og æggeblommer koges og simrer til en lidt tykkere konsistens. Hældes over den hakkede chokolade, og cremen røres sammen. Cremen afkøles 5-10 min. og smøres på bunden. Kagen pyntes med små sukkerhjerter, og God Jul skrives med Odense Hvid Overtræk.

Opskrift: Odense Marcipan


Flere lækre "julegodter...
"Bonderøvens børnegløgg"
Fest- og adventskage
Julemuffins