Opskrifter

Hindbær-gazpacho

Lørdag, 23. juli 2011af Redaktion
Et par bakker hindbær rækker ikke så langt til fire personer, men når de bliver til en lækker, kold dessertsuppe, rækker det fint

(4 pers.)

2 dl tør hvidvin
100 g sukker
2 stjerneanis
1 usprøjtet citron
400 g hindbær, friske el. frosne optøede

Til servering
Flødeskum

Kog vin, sukker, stjerneanis og et par strimler citronskal op og lad det køle af.
Miks hindbærrene med blenderstav eller i food processor og rør dem i sukkerlagen. Gnid suppen gennem en sigte, så kernerne skilles fra.
Stil suppen i køleskab til spisetid. Server suppen kold med flødeskum.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

FLOT FRANSK SKÅL

Sød lille skål fra Green Gate i grøn med hvide prikker. Skålen kan købes for 89 kr. i Familie Journals Shop

Find flere opskrifter her...
Grillet rabarberdessert
Solbær-rabarbersuppe
Blåbær-melonis






Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop