Opskrifter

Ingefærkager

Onsdag, 15. december 2010af Redaktion
Gode julesmåkager

(30 stk.)

150 g hvedemel
2 spsk. kartoffelmel
40 g flormelis
20 g perlesukker
1 spsk. finthakket, syltet ingefær
1 spsk. fintrevet, usprøjtet limeskal
125 g koldt smør
1 spsk. fløde

Bland hvedemel, kartoffelmel, flormelis, perlesukker, ingefær og limeskal og hak smørret heri. Tilsæt fløden og saml dejen. Tril dejen til en 5 cm tyk pølse, tryk den flad på tre sider og læg den på køl i mindst 1 time. Skær stængerne ud i skiver på 5 mm tykkelse og læg dem på en plade med bagepapir. Bag kagerne ved 200° i 8-10 min. og lad dem afkøle på en bagerist.

Opskrift: Kristina Marckmann

Find flere retter her...
Jødekager
Chokoladeskaller med romcreme og kakaobidder
Gode juleboller