Opskrifter

Kaneltærter med citruscreme

Onsdag, 27. juli 2011af Redaktion
Lækre tærter af butterdej - der bliver seks små tærter

Tid: 15 min. + 30 min. i ovn

200 g butterdej
1 spsk. kanel
1 tsk. flormelis
120 g cremefraiche 18%
1 æg
1 stang vanilje
Revet skal af ½, usprøjtet citron
1 spsk. citronsaft
1 spsk. sukker
Evt. citronmelisse

Rul butterdejen tyndt ud på et meldrysset bord, til en plade på 20 x 20 cm, og drys med en blanding af kanel og flormelis.
Rul dejen sammen som en roulade og skær den i 6 skiver. Kom skiverne i hver deres ramakin eller kokotte og tryk dem ud, så de beklæder både bund og sider i ramakinerne.
Bag tærtebundene ved 200° i 15 min. og rør cremefraiche og æg med citronskal, saft og sukker. Tag tærtebundene ud af ovnen, skub evt. siderne på plads med en ske og fyld dem med cremefraicheblandingen.
Bag tærterne i yderligere 15 min. og lad dem køle lidt. Server med lidt revet citronskal og citronmelisse.

Bageopskrift: Kristina Marckmann


Mere lækkert bagværk...


Jordbærmakroner


Eclair med creme
og chokolade


Jordbær-hasselnød-
detærte


Rabarber
mandelkager

Jordbær-rabarber
snitter












Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop