Opskrifter

Karens kaffe-appelsinkage

Søndag, 9. februar 2014af Redaktionen
Der er hverken mælk eller æg i kagen, men det bliver den ikke dårligere af

Ingredienser til kaffe-appelsinkage

½ l lunken kaffe
¼ l sirup
1½ tsk. kanel
½ usprøjtet appelsin
1 tsk. ingefær
1 tsk. allehånde
1 spsk. hjortetaksalt
600 g hvedemel

Fremgangsmåde til kaffe-appelsinkage

Rør siruppen ud i kaffen. Riv appelsinskallen. Bland alle de tørre ingredienser med 1 spsk. fintreven appelsinskal og kaffesiruppen og rør til en jævn dej. Fordel dejen i en lille bradepande og bag den ved 180º i ca. 45 min. Tjek med en kødnål, om den er gennembagt. Afkøl kagen på en rist og skær den i tynde skiver ved serveringen.

Bageopskrift: Kristina Marckmann


JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Find flere opskrifter her...
Mormors krydderkage
Pastinakkage med sirup


Vi elsker muffins!

Er du vild med muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver et overblik over nogle af de bedste opskrifter på muffins fra Familie Journal.