Opskrifter

Kransekage-konfekt

Onsdag, 28. december 2011af Redaktion
Kransekage som konfekt kan serveres både til jul og for nytårsgæsterne

Opskrift på kransekage-konfekt

(24 stk.)
25 min.

250 g ren, rå marcipan
½ pasteuriseret æggehvide
Lidt flormelis

PRØV OGSÅ: Kransekage med nougat

Topping til kransekage-konfekt
Nødder, mandler m.m.
Hjerter med guldovertræk
Små chokolade-kaffebønner

Fregangsmåde:

Ælt marcipan med æggehvide og flormelis. Kom i en kraftig tylle og afsæt små marcipantoppe på bagepapir. I de, der ikke skal have chokoladetop, trykkes en nød, et hjerte eller en chokoladekaffebønne. De bages ved 210° i 8-10 min. Afkøles. Kan fryses.

Bageopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Find flere opskrifter her...
Stjernekager
Marcipankager
Børnenes kransekagestykker

Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop