Opskrifter

Lagkagebund: Én opskrift - tre variationer

Mandag, 6. maj 2013af Redaktionen
Så er der dømt lagkage-spisning! Lær, hvordan du selv laver en god lagkagebund. Vi giver dig desuden tre opskrifter på lækkert fyld til din lagkage.

Er du også vild med lagkage? Her får du opskriften på lækre lagkagebunde samt tre opskrifter på lækkert fyld, du kan fordele mellem dine lagkagebunde.

God fornøjelse!

Prøv også: Lagkagebund med chokolade

Ingredienser til lagkagebund

(3 lagkagebunde)

3 æg
125 g sukker
50 g hvedemel
50 kartoffelmel
¾ tsk. bagepulver

Se også: Lagkage med valnødder

Køb billigt køkkenudstyr

Fremgangsmåde til lagkagebund

Pisk æg og sukker til en let og luftig æggesnaps. Bland mel, kartoffelmel og bagepulver og vend det forsigtig i æggemassen. Smør og drys en springform på ca. 20 cm med mel, hæld dejen til dine lagkagebunde i og bag bunden nederst i ovnen ved 175º i ca. 30 min., til din lagkagebund er gennembagt, tjek evt. med en kødnål. Lad den samlede lagkagebund køle af, inden den deles i tre lagkagebunde.

Tip: Har du lagkageforme, fordeler du selvfølgelig bare dejen i dem og bager dine lagkagebunde i kortere tid.

Opskrift: Irene Ingelmark

JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Se flere opskrifter på kager her:

Opskriften på lækre chokolade-lagkagebunde

Opskrifter på 25 lækre chokoladekager og desserter

Opskrifter på masser af lagkager

Lagkagebunde: Én opskrift - tre variationer

Lagkagebunde: Én opskrift - tre variationer