Opskrifter

Lavkarbo bananmuffins med kanel

Mandag, 18. november 2013af Redaktion
Spis disse lavkarbo bananmuffins, som de er, eller servér dem med en lille klat kanelflødeskum på toppen – lækker dessert!

Ingredienser til lavkarbo bananmuffins med kanel

(12 stk. bananmuffins)

75 g blødt smør
75 g Sukrin
1 æg
1 spsk. Fiberhusk
2½ dl mælk
70 g fint kokosmel (fås i helsekostbutikker)
50 g mandelmel
1 tsk. bagepulver
1 banan
1 spsk. kokospalmesukker
1 spsk. kanel

LÆS OGSÅ: Sådan fungerer Lavkarbo

Fremgangsmåde til bananmuffins

Rør smør og Sukrin godt sammen og rør ægget i. Tilsæt Fiberhusk og mælk og pisk et par min. Bland kokosmel, mandelmel og bagepulver og vend det i. Mos bananen og rør den i. Fyld 12 smurte muffinsforme med halvdelen af dejen og drys med kokospalmesukker og kanel. Kom resten af dejen over og bag dine bananmuffins ved 180° i 30 min. Spis dine bananmuffins, som de er, eller servér dem med en lille klat kanelflødeskum på toppen - lækker dessert.

Spørg Lavkarbo-eksperten Tatjana

Familie Journals ekspert på Lavkarbo/Low Carb hedder Tatjana Albinus -uddannet ernærings-økonom.

Skriv til hende på:
lavkarbo@familiejournal.dk

Følg Tatjana på hendes blog:
http://tatjanasmad.blogspot.dk/

Lavkarbo-opskrift: Kristina Marckmann

LÆS OGSÅ: Ja- og nej-mad på Lavkarbo-kuren

Vi elsker muffins!

Er du vild med muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver et overblik over nogle af de bedste opskrifter på muffins fra Familie Journal.

Find flere slankende lavkarbo-opskrifter i galleriet herunder

Flere slankende Lavkarbo / Low carb-opskrifter