Opskrifter

Marmeladeguf

Søndag, 7. april 2013af Redaktion
En lækker mundfuld af marmelade midt i kagen...

Ingredienser til marmeladekager

(14 stk.)

150 g hvedemel
2 spsk. kartoffelmel
40 g flormelis
20 g perlesukker
125 g koldt smør
Revet skal af 1 usprøjtet lime
1 spsk. limesaft
1 æg til pensling
½ dl brombærmarmelade

Fremgangsmåde

Bland hvedemel, kartoffelmel, flormelis og perlesukker og hak smørret heri. Tilsæt fløde og saml dejen. Rul dejen ud i 2 mm's tykkelse på et meldrysset bord og skær dejen ud i 4 x 4 cm store firkanter. Stik midten ud på halvdelen af firkanterne med en mindre udstikker. Læg de hele firkanter på en plade med bagepapir og pensl med æg. Kom lidt marmelade på hver firkant og læg en firkant med hul over. Bag kagerne ved 180° varmluft i 15 min. og lad dem afkøle på en bagerist.

Tip: Det er op til dig, hvilken marmelade der skal i kagerne, solbær- eller jordbærmarmelade vil også være
lækkert.

JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Bageopskrift: Kristina Marckmann

Find flere opskrifter her...
Kanelkringler
Koøje

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop