Opskrifter

Nougatmousse med jordbær

Søndag, 3. maj 2009af Redaktion
Desserten laves dagen før og serveres kold. En skøn afslutning på et godt måltid...

(4 pers.)


150 g blød nougat
1 tsk. revet skal af 1 usprøjtet appelsin
2½ dl piskefløde
25 g grofthakkede nødder
100 g jordbær
1 spsk. kraftig balsamicoeddike
1 spsk. sukker


Pynt
Jordbær
Mynte






Smelt nougaten over vandbad eller i mikroovn ved svag varme. Rør i den, så den smelter ensartet. Pisk fløden halvstiv. Rør nødder, appelsinskal og omkring halvdelen af fløden i nougaten og vend nougatblandingen i resten af flødeskummet. Fordel blandingen i 4 glas og læg film over. Sæt dem i køleskab nogle timer eller til næste dag.
Skyl og nip jordbærrene og mos dem med sukker og balsamico. Læg et tyndt lag mosede jordbær på nougatmoussen. Server med hele jordbær og mynte.

Dessertopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Prøv også...
Rabarberdessert
Milkshake med kiwi
Ferskner i vanilje med bagt budding