Opskrifter

Opskrift på raw-påskeæg

Tirsdag, 24. marts 2020af webredaktionen, Opskrift: Carina Krüger Opskrift: Carina Krüger
Påskeæg er faktisk ikke så svære at lave, og derfor skal du selvfølgelig ikke snydes for en opskrift på disse lækre raw-påskeæg.

Raw-påskeæg

Det skal du bruge:

100 g tørrede tranebær

100 g kokosflager

100 g kokossukker

100 g mandler

100 g tørrede figner

100 g tørrede dadler

100 g tørrede abrikoser

2 spsk. mørk kakaopulver

Revet skal af 1 usprøjtet citron

2 spsk. Kokosolie

Pynt:

Mørk chokolade til overtræk

Sådan gør du:

Blend alle ingredienserne i en foodprocessor.

Form ca. 20 små æg og dyp dem i smeltet chokolade.

Drys med pynt på toppen og sæt dem på køl.

TIP!

Tilsæt 1 tsk. Nescafe pulver, det giver dem et lille tvist