Opskrifter

Pavlova med bær

Fredag, 9. august 2013af Redaktion
Pavlova er en lækker dessert her toppet med sensommerbær

Ingredienser til pavlova med bær

(Pavlova til 6 pers.)

Bund
2-3 æggehvider
1 tsk. citronsaft
160 g sukker

Fyld
2½ dl piskefløde
1 dl syltede sommerbær
500 g friske, blandede sensommerbær

Fremgangsmåde til pavlova

Pisk æggehviderne med citronsaft til en blød skum. Pisk sukkeret i lidt ad gangen til en meget sej marengs. Smør massen til din pavlova ud i en cirkel på ca. 20 cm i diameter på bagepapir. Bag ved 100º varmluft i ca. 1 time, til overfladen er helt tør, og marengsen stadig er helt hvid. Afkøl din pavlova på bagerist. Pisk fløden til en fast skum, men pas på ikke at overpiske den. Læg flødeskummen på marengsbunden, fordel syltetøjet over og top med skyllede, nippede sensommerbær som brombær, blåbær og ribs.

JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Sommermarengs
Jordbær-romanoff


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop