Opskrifter

Pistacie-mangokager

Onsdag, 27. marts 2013af Redaktion
Skønne påskekager med spændende fyld

Ingredienser til pistacie-mangokager

(12 stk.)

Nøddeskaller
100 g usaltede pistacier
115 g hvedemel
50 g flormelis
1 nip salt
100 g koldt smør
1 æg

Fyld
50 g hvid chokolade
1 moden mango
50 g sukker
1½ dl tyk, græsk yoghurt 10%

Fremgangsmåde

Blend pistacienødderne på en foodprocessor, tag lidt fra til pynt, kom mel, flormelis, salt og smør i. Saml dejen på maskinen med lidt sammenpisket æg, der tilsættes lidt ad gangen, til dejen sætter sig. Lad den hvile 30 min. koldt. Smør små linseforme. Rul dejen ud og beklæd formene med dejen. Sæt en form over, så dejen holdes i pres. Sæt dem i fryseren i 30 min. Bag dem 15 min. ved 180º. Tag overdelen af og bag dem i yderligere 5-10 min. Tag dem ud af formene og afkøl dem på en rist.

JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Smelt hvid chokolade over vandbad og smør et lag på indersiden af nøddeskallerne. Du kan evt. fryse dem, hvis du ikke skal bruge dem alle sammen.

Skræl mangoen, blend kødet og kog det med sukkeret. Lad massen afkøle. Rør den med yoghurt og hold den kold, evt. natten over. Fyld cremen i skallerne lige inden serveringen og pynt med hakkede pistacier.

Bageopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Frugtsalat med kokos
Mango- og appelsinsmoothie

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop