Opskrifter

Popcake hjerter

Onsdag, 8. juni 2011af Redaktion
De sødeste kager på pinde

Ingredienser til popcake-hjerter


½ portion grundmasse (
få opskrift på grundmasse her)
300 g rød candy melts
Små hjerte-silikoneforme (isterningsforme kan benyttes)
15 pinde
Forskellig sukker-krymmel

Sådan gør du
Fordel grundmassen i 30 hjerteforme, pres den godt sammen i formene og stil dem på køl i mindst et par timer.

Smelt den røde chokolade over vandbad eller i mikroovn som beskrevet på posen. Dyp de halve hjerter i chokoladen og sæt dem sammen to og to, så de danner et helt hjerte.

Dyp 1 cm af pindene i chokoladen og sæt kagerne på pindene.

Dyp nu hjerterne i den røde chokolade og lad dem dryppe lidt af, mens du holder dem over skålen.

Pynt hjerterne med sukkerkrymmel, mens overtrækket endnu er vådt, og lad kagen tørre.

Bageopskrift: Kristina Marckmann


Klik her og få en vejledning i hvordan du laver popcakes...

Se også opskrifter på...


Popcake muffins og
gaver


Popcake badeænder













Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop