Opskrifter

Små brombærlagkager fra Lavkarbo-skolen

Søndag, 16. oktober 2016af Sofia Sommer. Opskrift: Kristina Markmann. Foto: Carina Krüger Opskrift: Kristina Markmann. Foto: Carina Krüger
Små søde brombærlagkager som du kan spise med god samvittighed. Sukkeret er udskiftet med Suvida Flordrys og hvedemelet er erstattet af mandelmel og HUSK.
(9 stk.)

Det skal du bruge til brombærlagkager:

150 g Suvida Flordrys 2 æg 175 g mandelmel 20 g Husk 3 tsk. bagepulver 3 dl mælk 1½ dl kokosolie 3 dl piskefløde 250 g frosne brombær 1 spsk. fibersirup 50 g hakket chokolade 100 g brombær Er du også vild med brombærlagkager? Så prøv denne nødde-brombærlagkage

Sådan laver du brombærlagkagerne

Pisk æg og Sukrin luftigt. Bland mandelmel, Husk og bagepulver og vend det i skiftevis med mælk og olie. Hæld dejen i 9 smurte forme a 6 cm, bag dem ved 200° i 20 min. og lad dem afkøle. Flæk kagerne i 2 og pisk fløden til skum. Blend bær med sirup, vend det i flødeskummet og kom 3⁄4 af blandingen mellem kagebundene. Fordel resten over kagerne, sæt et frisk bær på toppen og servér straks. Prøv også: Mumiekager til Halloween