Opskrifter

Småkager med pistacie

Torsdag, 17. marts 2016af Christine Bille Nielsen, Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
Småkager med pistacie, der er perfekte at servere på kagebordet - og her får du opskriften!

(Ca. 50 stk.)

Det skal du bruge til småkager med pistacie

50 g grofthakkede pistacienødder
100 g sukker
125 g smør
200 g mel
1 æg

Prøv også: Påskeæg med pistacie

Sådan laver du småkager med pistacie

Ælt alle ingredienserne sammen til en fast dej.
Rul dejen til en pølse på ca. 4 cm i diameter.
Pak rullenind i et stykke bagepapir og læg den i fryseren i 2 timer.
Tag dejen ud af fryseren og lad den tø op, til du kan skære i den.
Skær dejen i tynde skiver og læg dem på plader med bagepapir.
Bag dem ved 200° i 6-8 min., til de er gyldenbrune i kanten.
Opbevar småkagerne i en lufttæt kagedåse.

Prøv også: Pate med pistacie