Opskrifter

Støbte chokolader med romtrøffel

Lørdag, 18. december 2010af Helle Brønnum Carlsen
Det er ret hyggeligt at lave sine egne chokolader i forskellige former og med dine yndlings smage. Og lad dig ikke skræmme, det er nemlig slet ikke så svært.

Det skal du bruge til dine chokolader:

(20 stk.)

200 g mørk chokolade 70%

Fyld:
2 spsk piskefløde
20 g usaltet smør
100 g lys chokolade
200 g mørk chokolade
3 spsk. rom

Prøv også: Fyldte chokolader med orangetrøffel

Sådan laver du chokolader med romtrøffel

Smelt den mørke chokolade - først 2/3, og så tempereres chokoladen.

Fyld den i siliconeforme som hjerter el. andet.

Hæld chokoladen ud igen, så der er en skal tilbage.

Kom alt til fyldet i en gryde og varm op sammen.

Lad det afkøle.

Kom det i de størknede skaller og luk med en ny portion smeltet, mørk chokolade. Lad dem stivne og vend ud.

I galleriet finder du masser af konfekt og knas til jul!

Lav konfekt og knas til jul