Opskrifter

Yoghurtis på pind

Torsdag, 28. juli 2011af Redaktion
Man behøver ikke være barn for at få en forkærlighed til isene her

100 g jordbær
100 g rabarber
100 g blomsterhonning
1 dl cremefraiche 38%
2 dl græsk yoghurt

Skyl jordbær og rabarber, skær dem i mindre stykker og kom dem i et ovnfast fad.
Hæld honningen over stykkerne, bag dem ved 180° i 15 min. og lad dem afkøle. Blend jordbær-rabarberblandingen med cremefraiche og yoghurt og kom det i isforme.
Frys isene i mindst 3 timer og server.


Madopskrift: Kristina Marckmann

Sød muffinform

Den fine, blå muffinform fra Ib Laursen er keramisk og ildfast. Formen koster 19 kr. og fås i Familie Journals Shop - se her

Mere is...
Blåbær melon is
Regnbueis
Selmas kaffeis


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop