Opskrifter

Blødkogt æg med panchettaryttere

Tirsdag, 10. september 2013af Redaktion
Nem ret till din brunch

Ingredienser til blødkogt æg med panchettaryttere

(6 pers.)

6 tykke skiver groft brød
6 skiver panchetta
6 store æg

Fremgangsmåde til blødkogt æg med panchettaryttere

Skær brødet i stave og rist dem let i ovnen ved 200º.

Vikl panchetta om og steg rytterne færdig ved 200º i 10 min.

Bring vand i kog og kom æggene i, når det koger.

Kog dem i 5 min., lidt tilpasset størrelsen.

Servér med rytterne, der dyppes i det blødkogte æg.

Tip: Du kan bruge parmaskinke i stedet for den italienske bacon, panchetta.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Find flere opskrifter her...
Yoghurt med figenkompot
Pocherede æg med laks

Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop