Opskrifter

Bruschetta med ærter

Torsdag, 6. august 2015af Helle Brønnum Carlsen, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Lav bruschetta som en let forret eller en lille appetizer til dine gæster. Her får du en lækker version af bruschetta med ærter og parmesanost.

Det skal du bruge til bruschetta med ærter

300 g nye ærter, ca. 150 g bælgede
4 spsk. olivenolie
1 usprøjtet citron
Salt og peber
2 kviste mynte
4 store skiver surdejshvedebrød
1 fed hvidløg
100 g hel parmesanost

Prøv også: Klassisk bruschetta med tomat og basilikum

Sådan laver du bruschetta med ærter

Bælg ærterne og kom dem i en stor morter sammen med halvdelen af olivenolien, saft og reven skal af ½ citron, salt og peber.

Mos det til en grov masse sammen med hakket mynte.

Rist eller grill brødskiverne, pensl dem med olie og gnid dem med et overskåret fed hvidløg.

Høvl parmesanosten med kartoffelskræller til tynde flager og bland halvdelen i ærtemosen.

Smør ærtemosen på brødet, kom flere parmesanflager på toppen og servér med citron og mere olivenolie.

Prøv også: Bruschetta med courgetter og mozzarella