Opskrifter

Chorizo-æbleruller

Torsdag, 15. maj 2014af Helle Brønnum Carlsen, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Prøv et super lækkert alternativ til de klassiske pølsehorn

Opskrift på chorizo-æbleruller

(12 stk.)

1 æble
10 g smør
6 chorizo-portionspølser
½ bdt. persille
3 plader butterdej
3 spsk. æblemarmelade eller gelé
1 æg
2 spsk. birkes

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Muffins i massevis 15 gode opskrifter på svinemørbrad Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)

Fremgangsmåde til chorizo-æbleruller

Rens æblet og udkern det. Skær det i små tern og sautér dem i smør i 5 min., til de er møre, men ikke most ud. Tag skindet af chorizopølserne, hak kødet og bland det med æble, hakket persille og lidt marmelade. Rul butterdejen ud til en firkant på 32 x 20 cm og skær den i to stykker på langs. Smør pølsefarsen ud på midterstykket af hver stk. og rul dem sammen på langs. Luk med lidt sammenpisket æg, skær hver stang ud i 6 stk. og pensl med resten af ægget. Læg rullerne på en plade med bagepapir og drys dem med birkes. Bag dem ved 200° i 25 min. Servér rullerne lune.


Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!

Kun 20,- per stk.