Opskrifter

Friturestegt camembert med solbærsyltetøj

Fredag, 5. oktober 2012af Redaktion
En skøn, klassisk dessert. Server f.eks. en lækker solbærrom til

(1 pers.)

1 skive franskbrød
1 trekant camembert
1 æg
1 dl rasp
Neutral olie
1 skive ristet, lyst landbrød
2 spsk. solbærsyltetøj
Evt. lidt solbærrom

Rist brødet. Vend osten i sammenpisket æggeblomme og i rasp. Varm olien og frituresteg osten, til skorpen er lysebrun. Server osten varm med ristet brød og solbærsyltetøj til.

Tip: Giv evt. solbærsyltetøjet et pift solbærrom eller drik rommen til.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


HØJTBELAGT SMØRREBRØD

Smørrebrød kan få de fleste tænder til at løbe i vand og er et sikkert hit, når der skal gøres lidt mere ud af frokosten. Her får du 16 opskrifter

Find flere opskrifter her...
Lun brieost med jordbær-rabarberchutney
Ananasruller med myntesukker
Flamberede dessertpandekager



Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop