Opskrifter

Fyldte æg

Onsdag, 27. marts 2013af Redaktion
Æg og skaldyr – et super makkerpar til en let frokost.

Ingredienser til fyldte æg

4 æg
1 spsk. blødt smør
2 spsk. cremefraiche
1 tsk. karry
1 spsk. klippet dild
½ tsk. salt
1 knsp. peber
150 g kogte krebsehaler
Dild

Fremgangsmåde

Kog æggene i 8 min. og lad dem afkøle i koldt vand. Pil æggene og halvér dem på langs. Tag forsigtigt blommerne ud og mos dem med smør, cremefraiche og karry. Smag fyldet til med dild, salt og peber. Kom fyldet i en sprøjtepose og fyld det i æggene. Pynt med krebsehaler og dild og servér med groft rugbrød.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Find flere opskrifter her...
Blomkål med æg
Asparges med æg og kapers

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop

Påskefrokost

Her får du masser af ideér til, hvad der skal spises til påskefrokosten...