Opskrifter

Fyldte æg med rugbrødschips

Torsdag, 24. marts 2016af Kristina Marckmann, Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
Her får du en lækker opskrift på fyldte æg med sprøde rugbrødschips - Perfekt til påskebordet.
(8 stk.)

Det skal du bruge til fyldte æg:

4 æg 2 spsk. flødeost 1 skive toastbrød 1 tsk. gurkemeje 1 spsk. klippet dild 1 spsk. hakket ansjos ½ tsk. salt 1 knsp. peber 2 cherrytomater 8 rugbrødschips Dild til pynt Prøv også: Fyldte æg med skalddyr

Sådan laver du fyldte æg:

Kog æggene i 8 min. og lad dem afkøle i koldt vand. Pil dem og halvér dem pålangs. Tag forsigtigt blommerne ud og mos dem med flødeost, smuldret brød og gurkemeje. Smag fyldet til med klippet dild, hakket ansjos, salt og peber og kom det i en sprøjtepose. Kom fyldet i de tomme æg og pynt med tomatbåde, dild og rugbrødschips. Her kan du finde inspiration til påskebordet