Opskrifter

Godmorgenwrap

Lørdag, 6. august 2011af Redaktion
Røræg på en lidt anderledes måde – og i en spiselig indpakning, som gør den ideel til morgenmad på sengekanten

2 æg
1 spsk. mælk
½ tsk. salt
1 knsp. peber
1 skalotteløg
1 spsk. smør
20 g revet cheddar
100 g babyspinat
2 fuldkornstortilla
2 skiver kogt skinke


Pisk æggene sammen med mælk, salt og peber og hak løget. Sauter løget i smørret, uden det tager farve. Hæld ægget på og rør let, mens det tykner. Tilsæt ost og skyllet spinat inden æggemassen har sat sig helt og bland det godt.
Lun tortillaerne, læg skinke og æg på og rul dem sammen. Server de lune wraps med purløg og tomat.

Madopskrift: Kristina Marckmann

PRAKTISK KOGE- OG SKYLLENET

Kog forskellige grønsager på én gang med koge- og skyllenettet fra Lékué.
Køb det for 99 kr. i Familie Journals Shop

Find flere opskrifter her...
Jordbær-melonmarmelade
Grillet sommermad
Italiensk morgensandwich






Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop