Opskrifter

Grøn salat med bønner og valnødder

Fredag, 22. juni 2012af Redaktion
En dejlig salat til grillmaden

(6 pers.)

1 frisséesalat
100 g vårsalat
2 skalotteløg i tynde ringe
150 g grønne bønner
50 g valnødder

Dressing
1 spsk. rødvinseddike
3 spsk. olivenolie
1 tsk. dijonsennep
Salt og peber

Kog bønnerne i saltet vand i 5 min. Vend dem i den sammenpiskede dressing. Snit løgene og bland dem med de skyllede salater, løg og valnødder. Tag bønnerne med i en særskilt dåse og bland salaten lige før servering.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Mad til midsommerens fester...


Crostini med gor-
gonzola og figner

Spansk tunsalat

Grillede kartofler
med laksetatar

Kyllingevinger med
kant

Kaffe-Bailey iskage












Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop