Opskrifter

Grønne asparges i panko med soja

Fredag, 18. juni 2010af Redaktion
Hyggelig og anderledes snack

(Forret til 2 pers.)

8-10 grønne asparges
1 æg
2 dl panko el. rasp
1 spsk. mel
Soja

TIP

  • Andre grønsager, f.eks. letkogte skiver af majroe, gulerodsstave og selleriskiver kan også blive sprøde, når de paneres i panko og steges.

Bræk det nederste af aspargerserne. Pisk ægget let sammen med et par dråber vand. Vend aspargesene i æg og dernæst i panko blandet med mel. Steg dem sprøde i godt varm olie på stegepanden 2-3 min. Tril dem i olien, så de bliver sprøde på alle sider. Tag dem op og lad dem dryppe af på køkkenrulle. Spis dem nystegte og varme dyppet i soja.

Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Prøv også...
Aspargesterrine
Agurkeruller med hellefisk
Makrelruller