Opskrifter

Hjemmelavet karrypasta

Fredag, 6. august 2010af Redaktion
Rist en spiseske af karryen af sammen med kød og grønsager, så er den helt rigtige krydring stort set på plads

4 røde chili
2 løg
6 peberkorn
2 tsk. spidskommen
1 spsk. korianderpulver
2 spsk. frisk koriander
1 tsk. salt
1 stilk citrongræs
3 fed hvidløg
2 tsk. rejepasta
1 spsk. olie
4 cm frisk gurkemejerod




TIP

  • Pastaen her er rigtig god til thai-inspirerede gryderetter
  • Rist en spiseske af karryen af sammen med kød og grønsager, så er den helt rigtige krydring stort set på plads

Fyld alle ingredienser i en blender.
Blend til en glat masse.
Stop af og til og pres ingredienserne ned til bladene.
Tilsæt om nødvendigt lidt vand eller olie.

Madopskrift: Krisina Marckmann


Lav også...
Oliemarineret peber med ost
Krydderurteolie
Italienskinspireret kryddersalt