Opskrifter

Hjemmelavet myslibar med abrikos

Lørdag, 9. januar 2016af Kristina Marckmann, Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
En hjemmelavet myslibar er perfekt til den lille sult, når du er på farten. Her får du en opskrift med tørrede abrikoser.

(50 stk.)

Det skal du bruge til myslibar med abrikos

125 g tørrede
abrikoser
100 g cashewnødder
50 g rosiner
400 g havregryn
50 g sesamfrø
150 g smør
200 g sukker
200 g honning

Prøv også: Her får du flere forslag til ingredienser i din myslibar

Sådan laver du myslibar med abrikos

Hak abrikoser og nødder groft og bland dem med rosiner, havregryn og sesam.
Smelt smør, sukker og honning på en pande ved lav varme.
Vend havregrynsblandingen i sukkermassen og bland godt.
Hæld blandingen i en form på cirka 25 x 35 cm beklædt med bagepapir og pres den sammen.
Bag massen ved 175˚ i 30 min. Lad den afkøle let.
Skær den ud i stænger på 2,5 x 5 cm og lad dem blive helt kolde.

Prøv også: Scones med mysli og tranbær