Opskrifter

Italiensk morgensandwich

Torsdag, 21. juli 2011af Redaktion
En superlækker sandwich, der bestemt ikke egner sig til at tage med i farten, men som bør nydes med kniv og gaffel

(2 stk.)

100 g pancetta i skiver (italiensk bacon)
1 spsk. smør
4 sk. filonebrød
1 forårsløg i skiver
4 sk. god, fast ost (f.eks. fontina)
2 æg
10-12 friske basilikumblade

Steg pancettaen sprød i smørret ved god varme og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.
Rist brødskiverne på den ene side på en varm grillpande. Vend brødskiverne, læg forårsløg og ost på og lad dem riste, til osten smelter.
Slå æggene ud og steg dem ved middelhøj varme, til hviden har sat sig, og blommen stadig er blød.
Læg brødene sammen med æg, pancetta og basilikumblade og server sammen med friske cherrytomater.

Madopskrift: Kristina Marckmann

FLOT FRANSK SKÅL

Sød lille skål fra Green Gate i grøn med hvide prikker. Skålen kan købes for 89 kr. i Familie Journals Shop

Find flere opskrifter her...
Morgenkokotte
Bagel med torskerognssalat
French toast






Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop