Opskrifter

Kogt laks med flødepeberrod

Onsdag, 23. maj 2012af Redaktion
En lille forret med masser af smag

(4 pers.)

400 g laksefilét af midterstykket
2 dl piskefløde
3-4 cm peberrod
Salt og peber
1 usprøjtet citron
½ bundt dild
Salatblade til pynt

Tilbehør
Brød

JEG ELSKER MORMORMAD

Er du også vild med mormormad? Så vær med i Familie Journals mormormad-fællesskab på facebook.
Se mere her

Bring vand i kog og tilsæt salt. Skær den ferske laks i fire ens stykker. Læg laksen i vandet og sluk. Lad laksen trække 8 min. i vandet. Pisk fløden til let skum og smag til med masser af friskrevet peberrod, salt, peber og lidt revet citronskal. Anret på salatblade med citronbåde og dild. Server med brød som tilbehør.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Tarteletter med fiskeboller og rejer
Hvidkål med lyssej og sennepscreme
Stjerneskud

Er du til mormormad? Vælg mellem 35 retter her




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop