Opskrifter

Kylling med asparges

Søndag, 6. maj 2012af Redaktion
En rigtig forårskombination – kylling og asparges i en skøn mundfuld

800 g kyllingeunderlår
1 bdt. grønne asparges
Salt og peber
150 g god lufttørret skinke
1 spsk. olie

Udben kyllingelårene, skyl aspargesene og bræk den nederste del af. Krydr kyllingekødet med salt og peber og erstat kyllingebenene med asparges. Vikl en skive skinke om hvert kyllingelår og steg dem i olien på alle sider, til de er gennemstegte ca. 12-15 min. Servér med en god pastasalat og brød.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...


Grønne asparges
med rogncreme og
toast


Asparges-pasta-
salat


Fisketarteletter med
asparges og rejer


Aspargesdip med
ostekiks


Grønne asparges
med pocherede æg













Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop