Opskrifter

Mad til nytår: Laksetoast

Tirsdag, 24. december 2013 Tirsdag d. 24. december 2013 - Opskrift: Helle Brønnum Carlsen Tirsdag d. 24. december 2013 - Opskrift: Helle Brønnum Carlsen
Mad til nytår er altid en ret stor beslutning, vi hjælper dig lidt og giver nogle bud på hvad du kan servere. Her får du et forslag til lækre hapsere.

Mad til nytår: Det skal du bruge til laksetoast:

(12 stk.)

150 g røget laks
150 g varmrøget ørred eller laks
1½ dl cremefraiche 38%
1 cm peberrod
Skal og saft af 1 usprøjtet citron
½ bundt dild
6 skiver groft toastbrød

Prøv også: Mad til nytår: Bruschetta med seronao

Sådan laver du laksetoast

Hak fisken groft.

Rør med cremefraiche og fintrevet, frisk peberrod, citronsaft og -skal og smag til med dild, salt og peber.

Rist brødene og skær dem i trekanter og smør laksen på.

Find flere lækre hapsere i galleriet

Lækre hapsere til nytår