Opskrifter

Maskeret forårsblomkål

Onsdag, 11. maj 2011af Redaktion
Ugens klassiske ret

(3-4 pers.)
20 min.

1 blomkål
3 æg
200 g rejer
1 bundt asparges (eller 200 g friske ærter)

Dressing
2 dl cremefraiche
1 dl mayonnaise
Salt og peber
1 tsk. sennep
2 spsk. tomatpuré
½ bundt hakket purløg

Tilbehør
Groft brød

Rør dressingen sammen undtaget purløg. Kog blomkålen i saltet vand i hel form i 10 min. Den skal være sprødmør. Kog mindre stykker af grønne asparges, hvis nederste stykke er fjernet. Dryp kålen godt af. Kog æggene smilende i 7 min. Hæld dressing over kålen og pynt med æg i halve, asparges, rejer og hakket purløg. Server med groft brød.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

PRAKTISK KOGE- OG SKYLLENET

Kog forskellige grønsager på én gang med koge- og skyllenettet fra Lékué.
Køb det for 99 kr. i Familie Journals Shop

Find flere opskrifter her...
Perlebygsalat med rodfrugter
Forårssalat med stenbiderrogn
Amerikansk salattallerken







Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop