Opskrifter

Morgen naan

Lørdag, 10. marts 2012af Redaktion
Her er en morgenspise, der egner sig særlig godt til weekendens sene morgener med tid til at læse hele avisen

(2 pers.)

2 naanbrød
200 g spinat
100 g bacon i tern
50 g revet mozzarella
2 æg
Friskkværnet peber

Læg brødene på en plade med bagepapir og blancher spinaten i letsaltet vand. Dryp spinaten godt af, hak den groft og sprødrist baconternene på en varm pande. Fordel ost, spinat og bacon på brødene og slå et æg ud på hver. Bag brødene ved 215° i 10 min. og server med friskkværnet peber.

Madopskrift: Kristina Marckmann

DEN IDEELLE SPRINGFORM

En ideel springform til bagning og nedfrysning. Formen slipper let, er 100% tæt og bestandig overfor skrammer. Formen fås i shoppen for 269 kr.

Find flere opskrifter her...
Orangemarmelade
Morgencocotter
Æblesmoothies

Masser af lækre og spændende retter til en brunch








Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop