Opskrifter

Omelet med feta og ristet, lufttørret skinke

Tirsdag, 4. januar 2011af Redaktion
Hvis man skal forkæle sig selv med lidt lækkert til morgen eller frokost, er omeletten her et godt bud

(1 pers.)

2 tynde, skiver lufttørret skinke
Lidt olie til stegning
1 forårsløg
2 æg
Salt og peber
1 spsk. hakket persille
30 g feta

Sprødsteg skinken i olien ved høj varme på en lille sliplet-pande og læg dem på et stykke køkkenrulle. Skær forårsløget i ringe og sautér dem let. Pisk æggene sammen med salt, peber og persille og hæld dem over forårsløgene. Smuldr fetaen over æggemassen og lad den bage ved jævn varme i 5 min. til den har sat sig. Fold omeletten sammen og server med skinken.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Omelet med svampe
Omelet med soltørrede tomater
Tortilla de patate



Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop