Opskrifter

Råstegt tun med avocado

Lørdag, 16. februar 2013af Redaktion
Disse hapsere med tun smager skønt, og vil uden tvivl hurtigt forsvinde fra tallerkenerne

Ingredienser til råstegt tun med avocado

(20 stk.)

5 tyndtskårne skiver rugbrød
3 avocado
½ usprøjtet citron
1 cm ingefær
Salt og peber
2-3 tunbøffer (1½ cm tykke)
1 spsk. olie (evt. sesamolie)
1 spsk. soja
5 kviste koriander til pynt

Fremgangsmåde
Skær rugbrødet i kvarte trekanter. Rist dem i ovnen ved 200° i 5 min. Mos avocadoerne med citronsaft og evt. lidt citronskal, salt og peber. Smør avocadomosen på de ristede brødskiver. Skær tunbøfferne i 20 stk. Drys med salt og peber og gnid revet, frisk ingefær på dem. Steg dem i olie ved høj varme i 1 min. på hver side. Vend dem i soja og læg dem oven på avocadomosen. Pynt med et par korianderblade.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Find flere opskrifter her...
Saltet torsk med oliven (appetizer)
Kartoffelhapser

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop

Appetitvækkere - til hygge og forkælelse

21 opskrifter på lækre appetizers og snacks, som du kan forkæle dine gæster med...