Opskrifter

Rabarber-hyldeblomst-marmelade

Søndag, 17. juni 2012af Redaktion
En rigtig sommersmag, der helt sikkert vil skabe glæde både på morgenbordet og på pandekagerne

600 g vinrabarber
1 vaniljestang
2 spsk. konc. hyldeblomstsaft
200 g syltesukker
1 tsk. atamon

Vask rabarberstilkene og skær dem i 1 cm store stykker. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Kom rabarberne i en gryde med saft, den flækkede vaniljestang, korn og sukker og lad det koge langsomt op ved svag varme. Lad marmeladen småsimre i 5 min., tag gryden af varmen og lad indholdet køle lidt af. Tilsæt atamonen og hæld rabarbermarmeladen på rengjorte, atamonskyllede glas og luk dem.

Madopskrift: Kristina Marckmann

SØD SERVERING

Søde bakker med fint paisley-mønster. Perfekt når du f.eks. skal servere i haven. Bakken koster 149 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen

Find flere opskrifter her...
Karamelliseret rabarber-marmelade med portvin
Nektarin-marmelade med pinjekerner
Galopgifler med marmelade








Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop