Opskrifter

Salat med æg og croutoner

Mandag, 8. august 2011af Redaktion
Smuk salat med krydret skinke, bløde æg og croutoner

(4 pers.)

4 æg
400 g kogt, krydret skinke i skiver
1 romaine- el. icebergsalat
150 g sukkerærter

Dressing
2 tsk. dijonsennep
1 spsk. æblecidereddike
3 spsk. olivenolie
Salt og peber

Croutoner
3 skiver daggammelt brød
2 spsk. olivenolie
Presset hvidløg

Tilbehør
Groft brød

Croutoner:
Skær brødet i tern og rist dem sprøde på pande i olivenolie. Pres hvidløg over og bland det godt.
Kog æggene smilende eller hårde. Del skinken i mindre stykker. Skyl og tør salaten.
Skyl og nip ærterne og del dem på langs. Bland det hele i en skål. Pil æggene og del dem. Bland ingredienserne til dressingen og vend den rundt med salaten.
Læg salaten portionsvis på tallerkner sammen med æggene og croutoner.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

Godt redskab til grønsagerne

Börner mandolinjern skærer i skiver, tern og julienne i flere forskellige tykkelser og bredder. Fås for 199 kr. i shoppen

Find flere opskrifter her...
Kyllingesalat med æblesauce
Cajunrejer
Spidskålsflan med bacon






Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop