Opskrifter

Salat med grove croutoner og laks

Fredag, 18. februar 2011af Redaktion
Nem forret til 4 personer

(4 pers.)

3-4 supertynde skiver rugbrød
Ca. 30 g smør
4 skiver gravet laks
1 bakke småsalat ( f.eks. trecolori)
½ dl piskefløde
1 tsk. citronsaft
1 tsk. honning
1 knsp. Colman's sennepspulver

Smelt smørret gyldent på en pande og rist rugbrødet 3-4 min. på hver side ved middelvarme. Tag brødet af panden og lad det køle af på en rist, så bliver det sprødt. Del lakseskiverne i mindre stykker. Pisk fløden let med citronsaft, honning og sennepspulver. Lad det stå på køkkenbordet 5-10 min., til det er tyknet lidt.
Læg 1-2 håndfulde salat i 4 tallerkner. Bræk rugbrødet i mindre stykker og bland med salat, laks og croutoner. Dryp fløden over og server, mens brødet er sprødt.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...
Flerfarvet citrussalat med mynte
Kalkunsalat med smag
Lun jordskoksalat




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop