Opskrifter

Speltgrød med abrikos

Mandag, 9. april 2012af Redaktion
Lækker, mættende morgenmad, der kun tager et øjeblik at lave

(1 portion)

30 g 5-kornsblanding (knækkede kerner)
½ dl kogende vand
45 g speltflager
2½ dl æblejuice
2 tørrede abrikoser
Friske bær

Kom kornene i en skål, hæld det kogende vand over og lad dem udbløde i 5 min. Skær abrikoserne i små tern og kog speltflagerne op med æblejuicen. Tilsæt korn og abrikostern og lad grøden koge under omrøring, til den tykner. Tag grøden af varmen og server med friske bær.

Madopskrift: Kristina Marckmann

ER DU TIL MORMORMAD?

Vi er mange, der elsker mormormad. Derfor har vi på Familie Journal udgivet det skønne madmagasin, Mad fra mormors køkken - det kan fås for 49,95 kr., der hvor du normalt køber bladet.

Find flere opskrifter her...
Hjemmelavet tykmælk med rugbrødsdrys
Morgencocotter
French toast









Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop