Opskrifter

Sprøde stænger med røgdip

Torsdag, 31. marts 2011af Redaktion
Her er et godt alternativ til den traditionelle madpakke, der kan trænge til lidt variation indimellem

50 g rygeost
2 spsk. cremefraiche
2 spsk. finthakket purløg
Salt og peber
300 g groft rugbrød
3 gulerødder
1 gul peber
1 rød peber

Rør osten med cremefraiche og purløg og smag til med salt og peber. Skær rugbrødet ud i stænger, rist dem på en brødrister eller på en tør pande og lad dem afkøle. Skræl gulerødderne, vask peberfrugterne og skær dem ud i stænger. Server stængerne sammen med dippen drysset med lidt friskkværnet peber.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Svampedip med grønsager
Tomatsalsa
Rodfrugtchips med paprika og aioli




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop