Opskrifter

Tarte Tatin med løg

Mandag, 12. september 2011af Redaktion
Server gerne med et godt glas portvin til

(6 pers.)

4 store løg
2 spsk. olivenolie
200 g markchampignoner
2 tsk. sukker
50 g valnødder
100 g danablue
250 g butterdej

Skær hvert af de pillede løg i 6 både. Sautér dem i olien. Kom rensede, hele svampe ved sammen med sukker og lidt salt og peber. Steg i 5 min. For en tærteform med bagepapir. Kom løgblandingen i og drys med ost og nødder. Pres blandingen mod bunden.
Læg udrullet butterdej over og pres sammen (som var det en dyne) langs kanterne. Læg et let pres over og bag ved 200° i 20 min. Fjern så presset og bag færdig i 20 min. mere. Vend ud (upside down) og server lun med et glas portvin til.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Mere mad med løg...


Brød med cherryto-
mat og rødløg


Ristede bananska-
lotter


Rødløgstærte med
rosmarin











Springform i silikone

Springformen er den perfekte kombination af platin silikone og ceramic. Slipper let, er 100 % tæt og bestandig overfor skrammer.
Formen koster 269 kr. og kan købes her...

Find flere tærter her...

Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop