Opskrifter

Tarteletter med avocado og rejer

Mandag, 2. marts 2009af Redaktion
(4 pers.)8 tarteletterFyld2 modne avocadoerSaft af ½ citron1 bdt. dild1-2 spsk. cremefraicheChilipulver efter smagSalt og peber150 g rejer4 små

(4 pers.)
8 tarteletter

Fyld
2 modne avocadoer
Saft af ½ citron
1 bdt. dild
1-2 spsk. cremefraiche
Chilipulver efter smag
Salt og peber
150 g rejer
4 små blommetomater

Varm tarteletterne i ovnen ved 200°. Skræl den ene avocado og blend den med citronsaft, det meste af dilden (gem resten til pynt) og cremefraiche. Smag til med chili, salt og peber. Skræl den anden avocado, skær den i små tern og vend dem i avocadocremen sammen med de fleste af rejerne. Fyld avocadocremen i tarteletterne, pynt med rejer, små stykker tomat og dild og server dem sprøde.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

Prøv også...
Gelerand med rejer
Rejecocktail
Avocadosalat med rogn og rejer