Opskrifter

Tarteletter med fiskeboller og rejer

Lørdag, 19. maj 2012af Redaktion
Skønne tarteletter fra mormorkøkkenet

(4 pers.)

12 tarteletter
500 g asparges, hvide eller grønne efter smag
200 g rejer
1 dåse fiskeboller
25 g smør
25 g mel
1 dl piskefløde
Salt og peber
½ bundt dild
Citron

JEG ELSKER MORMORMAD

Er du også vild med mormormad? Så vær med i Familie Journals mormormad-fællesskab på facebook.
Se mere her

Istandgør aspargesene. Knæk enderne af de grønne og skær dem i mindre stykker. Skræl og skær de hvide i mindre stykker. Kog de hvide i 6 min. og de grønne i 3 min., gem lidt af kogevandet. Tag dem op af vandet og dup dem tørre. Afbag smør og mel, spæd op med lidt af lagen fra fiskebollerne og lidt kogevand - ca. 2 dl til en tyk sovs. Rør sovsen glat med fløde, smag til med salt og peber. Vend asparges og fiskeboller i og varm igennem. Kom rejer og dild i, gem lidt af begge dele til pynt. Lun tarteletterne i ovnen og kom fiskebollestuvningen i. Pynt med lidt dild, rejer, citron og peber.

Tip: Hvis du bruger hvide asparges, kan du købe dem på glas og bruge lagen i sovsen.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Bag selv dine tarteletter. Se her hvordan...

Find flere opskrifter her...
Tarteletter med høns i asparges
Stjerneskud
Asparges med æg og kapers

Er du til mormormad? Vælg mellem 35 retter her




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop