Opskrifter

Tunmousse

Lørdag, 9. juni 2012af Redaktion
En skøn og klassisk forret på tunmousse, der anrettes i små portionsforme

(6 pers.)

Det skal du bruge til tunmousse:

2 dåser tun i olie
1 dl mayonnaise
1 dl cremefraiche
1 bundt dild
Salt og peber
5 dråber tabasco
1 pasteuriseret æggehvide
3 blade husblas
½ citron

Tilbehør
Blegsellerisalat med kapers og flutes

Prøv også: Tunmousse på tomatbund

Sådan laver du tunmousse

Pisk tunen med mayonnaise og cremefraiche.

Smag til med hakket dild, salt, peber og tabasco.

Udblød husblas i koldt vand i 5 min. og smelt det over vandbad.

Fortynd husblassen med citronsaft og rør det grundigt ud i tunmassen.

Pisk æggehviden stiv og fold den i massen.

Fordel tunmoussen i små portionsforme eller en ¾ liter kageform, lad den stivne i køleskabet i 2 timer.

Vend den ud og server med blegsellerisalat og flutes.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Find flere opskrifter her...
Salat med tun og rabarber
Pasta niçoise
Kogt laks med flødepeberrod
Er du til mormormad? Vælg mellem 35 retter her
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop